Bază sportivă modernă în cadrul complexului „Iolanda Balas Soter”

Primăria Sectorului 1 continuă investițiile în modernizarea și reamenajarea bazelor sportive din această zonă administrativă. Potrivit protocolului semnat cu FR Atletism, finanțarea lucrărilor de modernizare a pistei de atletism, a tribunelor, precum și a celorlalte instalații conexe bazei sportive va fi realizată de către Primăria Sectorului 1, de la bugetul local.

Federația Română de Atletism se obligă să facă selecție și inițiere în atletism în rândul elevilor din școlile de pe raza Sectorului 1 și să ofere posibilitatea ca unitățile de învățământ din această zonă administrativă să poată desfășura orele de educație fizică pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Iolanda Balas Soter”.

Investițiile în sport, fie că vorbim de tenis, handbal sau atletism, sunt esențiale pentru sănătatea noastră și a generațiilor viitoare. Prin modernizarea Stadionului „Iolanda Balas Soter”, elevii din Sectorul 1 vor putea face sport și mișcare în aer liber  în condiții civilizate și vor avea la dispoziție o bază sportivă ultramodernă, locul propice pentru a descoperi tainele atletismului și pentru a forma campionii de mâine ai acestei discipline. Îmi doresc ca Sectorul 1 să devină sectorul campionilor și al mișcării sportive”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...