Baumax 13 s-a deschis azi la Constanta

BauMax, retailerul austriac de bricolaj  a deschis astăzi, la Constanţa, al 13-lea magazin din România. Magazinul are o suprafaţă comercială de 12.000 mp, împărţită în patru domenii: construcţii, tehnic, amenajări şi grădină.

Potrivit companiei, unitatea va avea 100 de angajaţi. BauMax a deschis în acest an alte trei magazine în țară, în luna februarie la Bucureşti în centrul comercial Sun Plaza, în iunie la Piteşti şi la finele lui septembrie la Timişoara, o unitate care dispune şi de spaţiu drive in, prin care clienţii pot cumpăra folosindu-se de propria maşină.

În 2009, filiala locală a companiei BauMax a înregistrat o cifră de afaceri de 511 milioane lei. Grupul deţine în prezent 149 de magazine, localizate în nouă ţări din Europa.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...