Barrier Vacuum Bags, linie de producție pentru mănuși de unică folosință

Barrier Vacuum Bags, un producător din Iași de pungi de vid (vacuum) cu barieră, specifice pentru aparatele de vidat, anunță lansarea unei linii noi de producție de ambalaje de unică folosință pentru măști și mănuși, dar și mănuși de unică folosință.

Compania vizează până la finalul anului o producție de 10 milioane de astfel de produse.

Investiția în noua linie de producție se ridică la aproximativ 300.000 de euro și include o linie de extrudare pentru folie, o linie automată de producție pentru mănuși de unică folosință din polietilenă (inclusiv din polietilenă biodegradabilă PLA), ambalaje pentru măști, dar și o linie de reciclare și regranulare a deșeului tehnologic rezultat din procesare și o linie de producție de pungi termo cu barieră.

Linia de producție a mănușilor de unică folosință din polietilenă este singura de acest fel din România. Compania are în prezent 15 angajați, iar noua activitate va genera încă 7 locuri de muncă.

Ca urmare a acestei lansări, Barrier Vacuum Bags estimează că începând cu luna septembrie volumul vânzărilor va crește cu aproximativ 10%, iar ulterior acesta va fi majorat cu până la 20%. Pentru 2020, Barrier Vacuum Bags estimează o cifră de afaceri de 1,3 milioane de euro.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...