Banuti pentru clientii fideli la Profi

sursa foto: ziarul21.ro

Reteaua de magazine PROFI lanseaza – Banuti pentru clienti fideli -, noul sau program pe baza de carduri, prin care ii rasplateste pe cei care isi fac cumparaturile in oricare dintre cele 85 de magazine ale retelei din intreaga tara.

 

„Suntem hotarati sa le facem clientilor nostri viata cat mai usoara; astfel ei nu mai trebuie sa-si consume timpul numarandu-si punctele de fidelitate, acum denumite Banuti, aceasta operatie fiind facuta automat de noul program. Vestea inca si mai buna este ca ei vor obtine mai multa valoare pentru banii cheltuiti in magazin, caci Banutii pe care ii acumuleaza le permit sa-si cumpere colectii de filme pe DVD, bilete de loterie si multe alte lucruri,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food.

In cadrul noului program, cumparatorii acumuleaza Banuti pentru fiecare cumparatura pe care o fac, existand si o serie de produse care aduc un numar suplimentar de puncte bonus. Suma Banutilor acumulati poate fi folosita pentru a cumpara produsele din cadrul promotiei sau bilete de loterie prin care se pot castiga unul din cele 100 de iPad-uri sau 30.000 USD.

Termenii si conditiile noului program se gasesc pe site-ul oficial PROFI, la adresa www.profi.ro.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...