Băneasa Shopping City – evenimente pentru copii

.
.

În luna dedicată copiilor, Băneasa Shopping City se transformă într-un adevărat univers al distracţiei pentru cei mici: întâlniri cu vedetele preferate – de la Sore la personaje Disney, un meci de baschet ca în „Space Jam” şi cele mai fascinante experienţe educative.

 

Pe 31 mai, în premieră europeană, 4 dintre cele mai iubite personaje Disney Junior sunt reunite în acelaşi loc! În exclusivitate în Băneasa Shopping City, copiii vor putea face cunoştinţă cu Mickey Mouse, Doctoriţa Pluşica, Sofia Întâi şi Jake. Aceştia îi vor aştepta începând cu ora 15:00 pe cele două scene special amenajate la parterul centrului comercial, în zona Food Court.

 

În acelaşi timp, copiii se vor putea bucura de surprizele din zonele de fun aflate în apropierea personajelor Disney. Aceştia vor putea lua parte la activităţi de colorat, vor putea juca air hockey şi noile jocuri Disney pe console dar vor avea posibilitatea şi de a modela cu plastelină îndrăgitele personaje Play-Doh.

 

Pe 1 iunie începând cu ora 11:00, iubitorii de artă de toate vârstele vor putea lua parte la o experienţă de neratat: celebrul artist Guido Daniele va picta unul dintre animalele naţionale ale României pe corpul frumoasei Sore! Evenimentul are loc la inaugurarea colecţiei de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand”, adusă pentru prima oară în ţara noastră, în exclusivitate în Băneasa Shopping City. Colecţia cuprinde 24 de fotografii ale unor picturi hiper realiste înfăţişând animale, ce folosesc mâinile oamenilor drept pânză. Aceasta va fi amplasată în zona Town Square (lângă brutăria Paul) şi va fi deschisă publicului larg între 30 mai şi 9 iunie.

 

În acelaşi timp, unul dintre vizitatorii centrului comercial va fi protagonistul următoarei sesiuni de live painting. Guido Daniele va picta pe mâna unui norocos, pe data de 8 iunie, începând cu ora 16:00! Pentru a câştiga, participanţii trebuie să completeze cuponul oferit de către promoterii din centrul comercial şi să îl depună în urna specială, aflată în zona colecţiei de fotografii.

 

Pe lângă experienţa de neuitat a celor două sesiuni de pictură live, cei mici vor putea face primii paşi în lumea artei, inspiraţi de operele lui Guido Daniele. Rembrandt Art School îi aşteaptă pe cei mici în primele două weekend-uri din luna iunie, cu ateliere de creaţie. În zilele de 1 şi 8 iunie, copiii vor învăţa să picteze pe mănuşi, să creeze figurine de hârtie prin tehnici de Origami şi să realizeze cele mai interesante modele prin tehnica numită quilling.

 

Iubitorii sportului vor avea parte de o surpriză de neuitat: o repunere în scenă a celebrului film Space Jam, în care cele mai iubite personaje de animaţie se vor întâlni cu vedete din lumea sportului şi cu membrii echipei Steaua CSM EximBank. Împreună, ei vor lupta pentru salvarea baschetului din mâinile monştrilor, într-un meci desprins din filmul de animaţie. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, începând cu ora 16:00, în parcarea centrului comercial (lângă KFC).

 

Tot pe 1 iunie, în Grand Cosmos din Băneasa Shopping City se deschide expoziţia Planet Shark, unde vizitatorii sunt invitaţi să descopere misterioasa lume a rechinilor. Expoziţia Planet Shark din Grand Cosmos prezintă evoluţia şi anatomia acestei specii fascinante, într-o experienţă high-tech multisenzorială şi va fi deschisă până pe data de 15 septembrie. Printre exponate se vor număra o serie de reproduceri la scară ale unor specimene de rechini, dinţi şi maxilare reale, dar şi o serie dintre obiectele folosite în filmul original „Jaws” din 1975.

 

În luna copiilor, Grand Cinema & More vine cu o provocare pentru cinefilii de toate vârstele: o excursie la Disneyland pentru întreaga familie! Pentru a se înscrie în concurs, vizitatorii trebuie să cumpere minim 2 bilete la oricare din filmele din programul cinematografului în perioada 31 mai – 1 iunie. Câştigătorul vor fi ales prin tragere la sorţi.

 

Mai multe detalii despre activităţile pentru copii pregătite în luna iunie sunt disponibile pe www.baneasashoppingcity.ro şi www.grandentertainment.ro.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...