Banca Transilvania și EximBank susțin IMM-urile prin garantarea creditelor

Banca Transilvania si EximBank au incheiat acordul “Plafon de Garantare IMM”, care faciliteaza accesul clientilor la finantarile BT.

Astfel, antreprenorii au la dispozitie solutii pentru finantarea activitatii curente sau pentru investitii, chiar daca nu dispun de active suficiente pentru a indeplini conditiile privind gradul de acoperire cu garantii materiale a imprumutului bancar.

Detalii:

  • In urma acordului semnat, Banca Transilvania dispune de un plafon de garantare, derulat prin EximBank, de 40 de milioane de lei.
  • Garantiile individuale sunt acordate in lei si au in vedere creditele de investitii,  imprumuturile destinate sustinerii activitatii curente, respectiv scrisorile de garantie bancara.
  • Clientii Bancii Transilvania pot opta pentru solutii de creditare cu o durata a imprumutului de maxim 5 ani (pentru creditele pentru investitii), de maxim 12 luni (pentru creditele pentru activitate curenta) sau de maxim 24 de luni (in cazul scrisorilor de garantie bancara).
  • Garantiile individuale au valoarea maxima de 1,5 milioane lei, iar durata este corelata cu cea a creditului IMM.
  • Procentul garantat este de pana la 80% in cazul creditelor de investitii, respectiv de maxim 70% pentru imprumuturile destinate sustinerii activiatii curente. Procentul este tot de  maxim 70% inclusiv pentru scrisorile de garantie bancara.

Banca Transilvania are peste 200.000 de clienti IMM activi.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...