Banca Transilvania, acord pentru achiziția Țiriac Leasing

Banca Transilvania și Grupul Țiriac au semnat un acord de achiziționare a companiei Țiriac Leasing.

Finalizarea tranzacției este prevăzută în prima parte a acestui an, fiind supusă analizei și aprobării autorității competente.

Până la primirea aprobării, Țiriac Leasing îşi va desfăşura activitatea independent, urmând ca ulterior să fie integrată în grupul Banca Transilvania.

Țiriac Leasing activează pe piață de peste 20 de ani, timp în care a dezvoltat un portofoliu diversificat de produse de leasing.

La data acestei tranzacții, compania de leasing are active de 213 milioane euro, finanțând de-a lungul timpului peste 37.000 de clienţi.

Compania de leasing din grupul Banca Transilvania, BT Leasing (BTL), este la rândul său pe piață de peste 20 de ani.

În acest timp a finanțat 10.000 de clienți și a încheiat peste 20.000 de contracte. BTL are active de 1,366 milioane de lei.

Banca Transilvania a făcut prima achiziţie în 2015, Volksbank, urmată în 2018 de Bancpost, ERB Retail Services și ERB Leasing, iar în 2021 de Idea Bank, Idea Leasing şi Idea Broker de Asigurare.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...