Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) reintră pe piața de retail financiar

BRCI deschide prima sa nouă agenție, în Galați, în urma reluării activității comerciale pe piața de retail bancar.

Alegerea orașului nu este întâmplătoare, BRCI fiind parte a GFG Alliance, grup care a cumpărat combinatul siderurgic ArcelorMittal din oraș, redenumit acum LIBERTY Steel.

Următoarea etapă din planurile băncii include deschiderea a 10 agenții in orașele mari din țară în viitorul apropiat și facilități noi pentru clienții săi, inclusiv opțiunea de deschidere de cont online, cu produse de economisire și creditare facile dar la costuri foarte competitive.

BRCI și-a redus activitățile cu publicul în 2016, ca urmare a unui context economic nefavorabil, păstrându-și însă activele esențiale și licența de activitate bancară.

Redeschiderea vine ca urmare a intrării bănci în GFG Alliance în februarie 2020 și în contextul mai larg al unui plan de activități și investiții al grupului în România, totalizând mai bine de 1 miliard de euro – plan care include modernizarea viitoare a LIBERTY Steel Group în România și construcția de noi facilități energetice care să deservească zona.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...