Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre finanțează construcția One United Tower

Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) a acordat un împrumut în valoare de 50 milioane euro către One United Tower.

Împrumutul BSTDB va finanța costurile de dezvoltare ale One Tower, o clădire de birouri care face parte din complexul mixt One Floreasca City, dezvoltat recent pe terenul unei foste hale industriale din capitală.

Costul total al proiectului este de 54 de milioane euro.

O parte din împrumut va fi utilizată pentru a refinanța costurile aferente dezvoltării proiectului până în prezent, suportate de acționari.

Clădirea One Tower, care urmează să fie inaugurată în prima jumătate a acestui an, face parte dintr-un proiect amplu de reabilitare urbană care implică și o componentă rezidențială și vizează obținerea certificării globale WELL.

De asemenea, proiectul urmează să primească certificarea verde LEED Platinum-4, cel mai exigent standard de mediu din lume pentru clădiri.

One United Properties este unul dintre cei mai mari și de succes dezvoltatori din România de proprietăți rezidențiale high-end, clădiri de birouri și de uz mixt, având o valoare de piață de peste 1,1 miliarde EUR și proiecte planificate care cuprind peste 2.000 de unități rezidențiale.

Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) este o instituție financiară internațională înființată de Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia și Ucraina. Sediul central este în Salonic, Grecia.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...