Banca Comerciala Feroviara a inaugurat o unitate la Oradea

sursa foto: oradesibiu.ro

Banca Comerciala Feroviara a inaugurat prima unitate operationala din Oradea, în Piaţa Unirii numarul 8 şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30.

Numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara se ridica pana in acest moment la 17 unitati teritoriale active, dupa ce cu o saptamana in urma a deschis si unitatea din Craiova.

Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Toţi clienţii băncii beneficiază de oferte promoţionale pentru produsele de economisire: dobânzi foarte atractive pentru depozitele Intercity, depozite cu plata dobânzii la scadenţă, cu termen de constituire de 3 luni precum şi acordarea unui bonus de 0.25% pentru toate depozitele în RON şi EUR constituite prin aplicatia BCF online, cu termen de constituire mai mare de 1 săptămână.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile Băncii Comerciale Feroviara găsiţi pe site-ul BCF: www.bfer.ro sau puteţi obţine direct la sediile unităţilor teritoriale ale băncii.

Banca Comercială Feroviara are 17 unităţi funcţionale, fiind prezentă în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Craiova şi Oradea. Strategia de dezvoltare a reţelei teritoriale a băncii prevede, pentru perioada imediat următoare şi deschiderea unei sucursale în Constanţa.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...