All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 20 noiembrie | 2020

Aviva Vita este noul Director Executiv Administrativ Vitacom Electronics

Aviva Vita a preluat începând cu 1 iunie poziția de Director Executiv Administrativ din cadrul companiei și aduce o strategie nouă de organizare a activității administrative.

Aviva Vita va avea în subordine directă departamentele de Resurse Umane, Support IT, Marketing, Financiar, Asigurarea Calității și PR, și păstrează în continuare conducerea top managementului (Watchdog Committee).

Din noua poziție, aceasta își propune să reorganizeze și reinventeze activitățile din cadrul companiei, cu scopul eficientizării sarcinilor și creșterii productivității atât a departamentelor, cât și a angajaților.

„Alături de colegii mei, îmi doresc să aducem un suflu nou în companie, o atmosferă pozitivă, de care să ne bucurăm cu toții”, a declarat Aviva Vita, Director Executiv Administrativ în cadrul Vitacom Electronics.

Cifră de afaceri în scădere cu 8%

- PUBLICITATE -

Vitacom Electronics a anunțat pentru prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 23 de milioane de lei, în scădere cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut (25 de milioane de lei).

Compania a înregistrat o creștere a valorii coșului mediu de cumpărături cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut și astfel a ajuns la 140 lei în cazul clienților B2C.

În topul celor mai căutate produse din prima jumătate a acestui an s-au aflat termometrele, lămpile sterilizatoare, gelurile de curățare și, bineînțeles, stabilizatoarele, acumulatorii, cablurile și produsele din categoria de iluminat.

Vitacom estimează că pentru anul 2020 va avea o cifră de afaceri în creștere față de 2019.

- PUBLICITATE -