AVBS Credit a intermediat credite de peste 300 milioane euro

AVBS Credit a intermediat pe parcursul celor 13 ani de activitate credite în valoare cumulată de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16.000 de clienți.

Ponderea creditelor bancare intermediate a fost distribuită astfel: 80% credite ipotecare și credite Prima Casă / Noua Casă, 16% credite de nevoi personale și 4% credite pentru persoane juridice și alte tipuri de credite.

Compania își propune ca anul viitor să își crească numărul clienților din portofoliu cu 20%, dar și să atragă specialiști din zona bancară, cu expertiză pe partea de creditare.

Un alt obiectiv de îndeplinit pentru companie este dezvoltarea în sistem de franciză AVBS Credit, pentru a-și consolida prezența și în alte orașe.

La acest moment, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în orașele din țară, iar procesul de expansiune continuă în plină forță. 

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...