Avarii la rețeaua de apă potabilă în sectoarele 2, 3 și Dobroești

Echipele operaționale Apa Nova intervin pentru limitarea efectelor pierderii de apă și remedierea unei avarii cu pierdere mare de apă apărute pe artera magistrală de distribuție a apei potabile prin care sunt alimentați locuitorii din sectorul 2 și 3 precum și din localitatea Dobroești.

Urmare a acestei avarii, în perimetrul respectiv se va întrerupe temporar livrarea apei potabile către consumatorii din localitatea Dobroești. De asemenea, este posibil ca temporar să apară o ușoară creștere a turbidității apei în cartierul Industriilor (în perimetrul șos. Gării Cațelu, Drum Între Tarlale, str. Ghețu Anghel, str. Zarzărilor, str. Soldat Constantin Drăgan, șos Industriilor, șos. Dudești – Pantelimon) și în perimetrul străzilor Morarilor, șos. Pantelimon și șos. Vergului.

Echipele Apa Nova vor lucra non stop până la remediere, astfel încât să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați.

Durata estimată a intervenției este de circa 10 ore (până la ora 02:00, 6.08.2019).

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...