Avantgarden 3 anunță continuarea lucrărilor

Compania de dezvoltare imobiliară Maurer Imobiliare, fondată de omul de afaceri Simon Maurer, anunță continuarea investițiilor în proiectul rezidențial Avantgarden3 din Brașov. 


Pentru prima etapă, lucrările de construcție continuă conform proiectului inițial, până la finalizarea completă. Până în acest moment au fost predate 14 din cele 18 blocuri prevăzute în prima fază a proiectului, urmand ca în această vară să fie predate alte două imobile, iar spre finalul anului ultimele două blocuri, însumând 370 de apartamente. Pentru clădirile B15 și B16 se lucrează în prezent la finisajele interioare și căile de acces, iar la imobilele B17 si B18 se lucrează la structură și finisaje.

În luna iulie, dezvoltatorul aniversează cinci ani de la demararea proiectului Avantgarden3 și are în plan extinderea cartierului. Datorită ritmului rapid de vânzare din ultimul an, precum și a cererii constante din partea clienților, compania a decis să accelereze extinderea proiectului începând cu această vară. 

In anii trecuți, dezvoltatorul Maurer Imobiliare a cumpărat un teren de cinci hectare lângă suprafaţa pe care s-au construit cele 18 blocuri (faza I), iar din această vară a demarat construcția noilor imobile. La începutul acestui an a fost demarată procedura de achiziționare a terenului de 3.4 ha, situat pe latura de nord, unde va fi dezvoltată ce a de-a treia fază a proiectului.

Dezvoltatorul are în plan construcția a peste 1900 de apartamente, repartizate în 19 blocuri P+8 (faza a doua) și 10 blocuri P+8 (faza a treia). Din primăvară a început să vândă locuințe în cel de-al 19 bloc, la acest moment fiind contractate apartamente în proporție de 65%. 

“Ne bucurăm să anunțăm că Maurer Imobiliare, dezvoltatorul a peste 80% din cartierul Avantgarden, extinde proiectul Avantgarden3. După ce am vândut peste 1600 de locuinte în cei cinci ani de la demararea celui mai complex proiect al nostru, suntem gata să ne extindem, punându-ne definitiv amprenta pe această zonă a orașului. Am prins rădăcini aici, de aceea continuăm cu entuziasm ceea ce am început în 2009, și dorim să contribuim cât mai mult la dezvoltarea acestei zone din Brașov. Suntem aici pe termen lung, iar cifrele care ne definesc activitatea din ultimii ani sunt reprezentative: 1630 de apartamente vândute, peste 1300 de apartamente predate, 330 noi locuri de muncă create, 70 de metri pătrați construiți în fiecare zi de muncă și peste 500 de recomandări scrise din partea clienților noștri. Pe lângă locuințele moderne și materialele de calitate folosite, le vom oferi locatarilor noștri servicii cât mai variate. Suntem o comunitate, creștem, construim și ne dezvoltăm împreună!” Liliana Țene.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...