Avantajele ușilor de sticlă

Sticla este foarte folosită în amenajările casei pentru că permite filtrarea luminii naturale și creează sentimentul de deschis, amplu și aerisit.

In acest sens au fost create si usile de interior din sticla, ce inspira simplitate si rafinament, caracteristici ce se rasfrang asupra spatiului in ansamblul sau. Acestea pot fi confectionate din sticla simpla, clara, sticla opaca, pentru o nota de intimate, sticla opaca cu modele, pentru un plus de originalitate, ori din sticla colorata.

De unde se pot achizitiona usi de interior sticla?

Daca va doriti usi de interior sticla pentru amenajarea locuintei, accesati oferta Deko Doors, importator de usi din Germania. Compania vine in intampinarea solutiilor ideale pentru spatiul casei cu cele peste 100 de modele de usi, atat din lemn, cat si din sticla, proiectate pentru cei pasionati de design, ambianta si naturalete.

Deko Doors comercializeaza mai multe tipuri de usi de interior sticla, din game diverse:

– usi de interior sticla – din gama Standard, sablate cu diverse modele, in nuante variate de culori, cu sticla clara sau versiunea din satin. Principalul avantaj il constituie faptul ca asigura transparenta dorita

– usi de interior sticla – gama Royal, cu aspect de cristal clar si discret, camerele inundate de lumina aducand o atitudine pozitiva asupra vietii

– usi de interior sticla – marca Prum, caracterizate prin finete, finisaje deosebite si un bun gust desavarsit

Avantaje usi de interior sticla

Exista o serie de avantaje ce recomanda alegerea si montarea de usi de interior sticla. Acestea confera eleganta, deschidere si luminozitate spatiilor interioare, personalizandu-le. Se intretin usor, cu solutii non-abrazive pentru a evita zgarieturile si isi pastreaza aspectul de nou pe toata durata utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa modificati designul camerei. Pot fi decorate in variante multiple, potrivit dorintelor proprietarilor si in ton cu aspectul de ansamblu al unei incaperi. Lasa sa treaca lumina naturala in spatiile in care aceasta este redusa sau lipseste, aducand astfel si un plus de utilitate.

- publicitate -

trebuie să citești