Avangate a cumpărat 2Checkout

Avangate, o platformă dezvoltată de programatori români, a cumpărat 2Checkout, un procesator de plăți cu acoperire globală.

Tranzacția, a cărei valoare nu se cunoaște, a fost realizată pentru a obține mai multă flexibilitate pentru modelele de procesare a plăților, cât și pentru extinderea pieței căreia i se adresează noua companie.

Compania care rezultă în urma achiziției va folosi numele 2Checkout și va fi condusă de Alex Hart, CEO al Avangate. Ken Benvenuto, actualul CEO al 2Checkout, va continua ca membru și consultant în consiliul de administrație al noii companii.

În urma tranzacției, compania va deservi peste opt mii de clienți activi la nivel global.

Avangate este o platformă de eCommerce care sprijină companiile din întreaga lume să își maximizeze veniturile obținute din vânzarea de software, SaaS și soluții digitale.

Cele două companii vin cu competențe și functionalități complementare, ce se vor corobora pentru a oferi o soluție completă.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...