Avangarde Forest Pipera are un nou web-site

Avangarde Forest Pipera, un ansamblu rezidențial de vile la marginea pădurii, și-a lansat un nou web-site cu scopul de a promova vânzarea ultimelor vile disponibile în cartierul cu numărul 3 din complex.

Noul web-site www.AvangardeForest.ro, a fost lansat cu scopul de a scoate în evidență avantajele complexului și pentru a asigura o transparență si o informare cât mai corectă a potențialilor clienți.

Sunt prezentate detalii specifice legate de finisaje, planurile fiecărui tip de locuință în parte și informații despre structura de rezistență și modul de construcție.

La finalizare, ansamblul Avangarde Forest va dispune de o bibliotecă, piscină, un supermarket, o gradiniță, o cafenea și mai multe locuri de joacă și spații verzi.

Modalități de finanțare și plată Avangarde Forest

Site-ul acoperă toate detaliile de interes pentru potențialii clienți, inclusiv modalitățile de finanțare. Pentru achiziționarea uneia dintre cele 9 vile încă disponibile în cartierul Avangarde Forest 3 se poate apela la următoarele opțiuni:
Rate la dezvoltator;
Programul Prima Casă;
Credit ipotecar;
Plata cash.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...