Avangarde City Militari

Avangarde City Militari

Avangarde City Militari este un ansamblu rezidențial compus din vile înșiruite, fiind locuit în majoritate de tineri și oferă un grad mai mare de intimitate prin faptul că poți avea maxim doi vecini.

Proiectul Avangarde City (fără nici o legătura cu ansamblul rezidențial Avangarde Rezidențial din apropiere) se află la intersecțiile străzilor Salcâmilor, Orhideelor și Gențianei, din zona rezidențială Roșu, în apropierea pădurii Dudu, dar și a centrelor comerciale Metro și Militari Shopping, într-o zonă cu o dezvoltare imobiliară puternică în ultimii ani.

Proiectul a început prin construcția unui prim șir de case în str. Orhidelor, nr. 19, 6 unități și a continuat să se extindă între str. Orhideelor, nr. 21 (14 unități) și str. Gențianei, nr. 1. Pe strada Gențianei sunt finalizate și vândute alte 48 de unități și sunt în diverse stadii de execuție încă 24  de case. Planurile dezvoltatorilor urmăresc ca după finalizarea dezvoltării de-a lungul sttrăzii Gențianei să construiască un șir de case și de-a lungul străzii Salcâmilor.

Complexul are mai multe parteneriate semnate cu bănci (Banca Transilvania, BCR și Alpha Bank), magazine de bricolaj și mobilă (Dedeman, Mobexpert, Tiger Amira), cu furnizorul de soluții de comunicare RCS-RDS și cu furnizorul de beton Readymix.

 

1Harta

2Casele

Casele din ansamblul Avangarde City Militari sunt tip P+1 etaj și sunt contorizate individual, contractele de utilități fiind realizate pe numele proprietarului. Nu există taxă de mentenanță în complex.

Fiecare casă are o suprafață de 95 mp construiți (parter + etaj) și 35 mp (grădină + terasă). Interiorul poate fi personalizat în funcție de cerințele clienților, dar numai dacă contractarea se face în faza de construcție a casei și nu după finalizare aacesteia.

Parterul caselor are un vestibul de 2 mp, o bucătărie care poate fi open space sau închisă, un living de 18 mp, o baie de serviciu și se continuă în exterior cu o terasă utilată cu gresie tip piatră de râu, model feng shui. Atât în bucătărie, cât și în living, se află mai multe prize pentru aer condiționat sau hotă, iar aerisirea pentru hotă este deja realizată.

Trecerea către etaj se face printr-un rând de scări interioare, iluminate și natural și care pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului.

Etajul este compus din două dormitoare, din care master bedroom-ul cu o suprafață de peste 18 mp oferind posibilitatea amenajării unui dressing generos. Baia de pe etaj este dotată cu un calorifer tip portprosop, cadă, scurgere prin pardoseală, racorduri de apă pentru mașina de spălat, prize și ventilație. De asemenea, baia de serviciu este dotată cu ventilație și scurgere prin pardoseală.

Podul este izolat, fiind construit pe o placă de beton, este iluminat, înalt (se poate sta în picioare) și poate fi personalizat după cerințele clienților.

Grădina de 35 mp este împrejmuită cu un gard de lemn, între grădinile diferitelor șiruri de case fiind amenajată o alee pietonală, care permite accesul direct pe proprietate. De asemenea, în grădină și pe terasă sunt montate prize și iluminat, dar și un ștuț pentru udat gazonul. Casele sunt dotate cu uși metalice la intrare și rulouri metalie la ferestre

Toate casele vin dotate cu gresie și faianță, tâmplărie PVC Salamander cu geam oscilobatant, centrală proprie Immergaas, cu contor separat, senzor de gaz și termostat ambient.

3Acces și transport în comun

Accesul în cartierul Avangarde City se face prin străzile Orhideelor sau Salcâmilor, fiind situat la o distanță de aproximativ 400 m de strada Ion Luca Caragiale. Cel mai apropiat mijloc de transport în comun are stație în carter – microbuzul 611 care circulă către Lujerului, din jumătate în jumătate de oră. Cea mai apropiată stație RATB se află în complexul Militari Residence la o distanță de 1,5 km de ansamblu.

4Prețuri

Prețul unei case este de 69.900 de euro (TVA inclus). Sunt acceptate ca modalități de plată, creditul ipotecar, creditul prima csă și cash. Nu se acceptă sistemul de rate la dezvoltator.

5Galerie foto

Toate fotografiile care însoțesc această fișă au fost realizate de ProprietariDirect.ro, pe teren, atât în exteriorul ansamblului, cât și în casele câtorva locatari care ne-au permis accesul și fotografierea interioarelor.

Exterior ansamblu Avangarde City Militari

Grădină și terasă Avangarde City Militari

Interior case Avangarde City Militari

Scară interioară Avangarde City Militari

Pod Avangarde City Militari

6Surse de informare

Contact direct: marcel.state@avangardecity.ro, telefon 0721.257.782 și 0766.886.242

Web: avangardecity.ro (informații reale și actualizate permanent)

Facebook: www.facebook.com/avangardecity.ro