Avalon Estate, primul proiect rezidențial Prime Kapital în România

Prime Kapital anunță primul său proiect rezidențial, Avalon Estate, care oferă aproximativ 800 de unități rezidențiale de calitate, integrate într-o comunitate cu acces controlat.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces ușor către centru și în apropierea zonelor de birouri Pipera și Barbu Văcărescu, Avalon Estate se întinde pe o suprafață de 8,1 hectare de teren și are mai mult de 2 hectare de spații verzi pentru utilizarea exclusivă a rezidenților.

Complexul rezidențial de mari dimensiuni, care se estimează a fi finalizat în 2024, va dispune de vile, townhouse-uri și apartamente. Printre caracteristicile importante ale proiectului se numără: The Club (dotat cu facilități de fitness, piscină exterioară de dimensiuni mari, restaurant etc.) și acces la lac, 1,3 ha de parc cu zone de joacă pentru copii, servicii de securitate 24/7, precum și alei ce nu permit accesul mașinilor, ce au ca scop asigurarea siguranței comunității în cadrul unui concept urban special proiectat. Ultima etapă a proiectului va include dezvoltarea de zone comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum și o grădiniță privată.

„Avalon Estate este mai mult decât un proiect, este un concept unic de comunitate, realizat cu o mare atenție la detalii, calitate și cu accent pe un parc central mare. Proiectul oferă numeroase beneficii valoroase – intimitate, securitate, densitate scăzută a locuințelor și volum redus de trafic. Proiectul oferă, de asemenea, o oportunitate de a stabili noi rădăcini într-un cadru privat de tip restrâns care oferă un mix tipuri de locuințe ce minimizează forma repetitivă din punct de vedere al design-ului”, a declarat Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidențiale, Prime Kapital.

Cum va arăta proiectul Avalon Estate

Locuințele variază per tip, în medie, între 70 și 262 m2 suprafață locuibilă. În plus, Prime Kapital își va extinde serviciile pentru a oferi soluții inovatoare și flexibile de finanțare ipotecară adaptate nevoilor clienților.

Prime Kapital a lucrat cu arhitecții ADN pentru realizarea unui proiect rezidențial aerisit, centrat pe comunitate și cu o estetică modernă curată ce are la bază o abordare cu accent pe calitate. Conceptul include, de asemenea, spații exterioare / grădini pentru toate tipurile de unități, ceea ce înseamnă că vilele vor beneficia de zone exterioare în față și spate, townhouse-urile au grădini frontale și terase private generoase, iar apartamentele dispun de logii sau terase și grădini.

Un parc central cu trotuare, piste de biciclete și alte facilități vor fi realizate pentru a sublinia importanța aerului proaspăt și a activităților în aer liber. Malurile lacului Pipera vor fi îmbunătățite și vor primi amenajări sporite pentru a servi mai bine comunitatea. De asemenea, design-ul peisagistic Avalon Estate asigură colectarea și purificarea biologică a apei pluviale printr-un sistem integrat de recoltare înainte de a fi trimisă înapoi în lac.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...