Avalon Estate a obținut aprobarea Planului Urbanistic Zonal

Prime Kapital anunță aprobarea PUZ-ului pentru Avalon Estate, cel mai extins proiect rezidențial din zona Pipera. În cadrul celor 8,1 hectare ale ansamblului sunt incluse 746 de locuințe cu planuri variate, un club privat cu grădină, o zonă cu piscină, restaurant, două studiouri de fitness și spații de retail.

Avalon Estate va avea un regim maxim de înălțime de 4 etaje.

Mai mult de o treime din suprafața totală este ocupată de spații verzi și de agrement atent planificate. Conceptul include grădini pentru toate tipurile de unități. Astfel, vilele vor avea zone exterioare în față și spate, townhouse-urile au grădini frontale și terase private generoase, iar apartamentele dispun de terase și grădini.

Avalon Estate este accesibil dinspre Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Prime Kapital va aplica pentru o singură autorizație de construire pentru întregul proiect și nu pentru fiecare fază în parte. Lucrările de construcție vor începe în curând, iar primele unități vor fi livrate în anului 2020. Spre deosebire de abordarea tipică prin care infrastructura rutieră se dezvoltă la finalul proiectului, lucrările de infrastructură se vor realiza în avans și pentru întregul proiect, odată cu primirea autorizației de construire.

„Prin localizare, dimensiune, calitate și servicii comunitare, Avalon Estate inaugurează practic o nouă categorie de locuințe, în apropierea polului de birouri din nordul capitalei, construit în jurul conceptului de comunitate. Întregul ansamblu a fost proiectat integral până la cele mai mici detalii, iar lucrările de amenajare a spațiilor verzi au început încă din 2018.”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...