Automotive Albaca închiriază 1.200 mp în proiectul industrial Spaceplus

Automotive Albaca închiriază 1.200 mp, pe o perioadă de trei ani, în proiectul industrial Spaceplus, dezoltat de Speedwell în nord-vestul Bucureștiului, la ieșirea pe autostrada A1.

Compania Automotive Albaca activează în producție și carosare de autobuze și microbuze, aflându-se într-un proces de extindere dinspre nord-estul României către București. Compania lucrează exclusiv pe platforma Mercedes, astfel, o mare parte din producție este destinată exportului.

Spaceplus pune la dispoziția IMM-urilor un total de 10.000 mp de spații de depozitare, cu suprafețe cuprinse între 400 și 600 mp și o înălțime liberă de 6 m. Modularitatea construcției oferă chiriașilor posibilitatea de a închiria și alătura mai multe unități.

Lucrările de construcție pentru Spaceplus faza 1 au fost finalizate în august 2022, după demararea în noiembrie 2021. Este primul proiect industrial dezvoltat de Speedwell în România.

CITEȘTE ȘI: Terenuri pentru dezvoltarea a 8.000 de locuințe și 180.000 mp de birouri, tranzacționate în capitală

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...