All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 17 ianuarie | 2021
-5.9 C
București

Automation Pill ajută companiile să implementeze roboți de automatizare

Automation Pill, unul dintre furnizorii principali de soluții de automatizare din țară, lansează o campanie pentru a ajuta gratuit companiile din România să implementeze roboți de automatizare, pentru a depăși dezavantajele și provocările cauzate de efectul COVID-19.

Automation Pill încurajează firmele din România să opteze pentru transformarea digitală prin implementarea tehnologiei RPA (Robotic Process Automation), pentru automatizarea sarcinilor migăloase și repetitive, care consumă timp, și pentru a reduce costurile.

Companiile care sunt interesați să beneficieze de acest program, sunt rugate să completeze formularul dedicat de pe website-ul Automation Pill și vor fi contactați pentru o sesiune gratuită de consultanță în vederea implementării programului de automatizare.

Avantajul în serviciile pe care le oferă Automation Pill este că echipa de specialiști care sunt procesele care pot fi automatizate, reducând considerabil pierderile de timp și bani pentru companii, fără a fi nevoie să meargă la fața locului.

Rezultatele unui proces eficient RPA pot include reduceri substanțiale de costuri, productivitate crescută și alte beneficii strategice, oferind companiilor un avantaj competitiv semnificativ.

Dar procesul poate prezenta și provocări, cum ar fi schimbarea culturii companiei, redistribuirea și formarea angajaților și chiar regândirea modelelor de business.

Tehnologia RPA poate fi aplicată într-o gamă largă de industrii, Automation Pill furnizând soluții pentru companii din retail, fintech, medical și multe altele.

Robotizarea proceselor constă în implementare unei tehnologii care permite companiilor să configureze programe informatice sau chiar un “robot” pentru captarea și interpretarea aplicațiilor existente în vederea procesării unei tranzacții, a manipulării datelor sau declanșarea unor decizii și comunicarea cu alte sisteme digitale.

- PUBLICITATE -