Autoliv angajeaza personal in Sfantu Gheorghe

.

Producatorul de sisteme de siguranta auto, Autoliv, cauta personal pentru fabrica din Sfantu Gheorghe (Covasna).

Posturile disponibile sunt:

  • operator productie
  • stivutorist
  • tehnician mentenanta
  • controlor calitate

Pentru a aplica la unul dintre aceste joburi trebuie sa mergeti cu CV-ul la sediul fabricii din str. Armata Romana, nr. 58, Sfantu Gheorghe.

Autoliv a inceput activitățile din România în 1997. Prima uzină deschisă, amplasată în Brașov, produce, printre altele, centuri de siguranță, chingi pentru centuri de siguranță și sisteme pentru airbag-uri.

La Lugoj sunt fabricate volane și airbag-uri cortină. Grupul mai deține, la Timișoara, un centru de inginerie. Cei mai importanți clienți ai Autoliv la nivel mondial sunt Ford (12%), Renault-Nissan (12%), General Motors (11%) și Volkswagen (10%).

- publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua ma scuzati ca va deranjez am o intrebare? O data am foet la interiu si n-am reusit sa intru la echipa AUTOLIV si vreau sa intreb daca pot sa mai incerc o data?
    Am mare nevoie de locul de munca si un salariu fix pentru ca am trei copii si trebuie sa cresc cumva dar fara un loc de munca nu pot . E foarte greu va rog din suflet sa mai dati o sansa sa incerc.Multumesc din suflet .Astept raspunsul dumneavoa

    stra!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.