AutoEco.ro se extinde în offline și deschide al treilea magazin în București

  • Noul magazin se află în cartierul Militari și este al treilea punct offline al AutoEco.ro, după magazinele din cartierele Berceni și Obor;
  • Investiția în deschiderea magazinului din Militari: 20.000 de euro;
  • AutoEco.ro a înregistrat în 2019 o creștere de peste 30% a vânzărilor față de anul anterior.

„Decizia de a deschide un magazin fizic în sectorul 6 din București a venit ca urmare a cererii din partea clienților, care își doresc mai multe opțiuni pentru livrarea produselor comandate online, dar și achiziții rapide direct de pe stocul magazinului și după analiza potențialului acestei zone”, spune Costin Stan, CEO AutoEco.ro.

Noul magazin din cartierul Militari este rezultatul unei investiții de 20.000 de euro, are o suprafață de 126 de metri pătrați și oferă clienților posibilitatea ridicării produselor comandate online direct din magazin, dar și accesul instantaneu la produsele expuse care fac parte, cu precădere, din categoria consumabilelor auto de mare uz.

„În prezent, 80% dintre vânzări vin din mediul online, o bună parte dintre comenzile aferente Bucureștiului fiind cu ridicare personală de la unul dintre magazinele fizice. Restul de 20% dintre vânzări sunt generate de clienți care vin direct în magazine, comandă acolo și ridică produsele tot din magazine”, mai spune Costin Stan.

Odată cu deschiderea magazinului din sectorul 6, AutoEco.ro acoperă o zonă extinsă din București în care poate oferi livrarea produselor aflate în stoc în aceeași zi.

AutoEco.ro a încheiat anul 2019 cu o creștere a vânzărilor de peste 30%, pe fondul îmbunătățirii experienței de shopping a utilizatorilor, a creșterii traficului pe site și a ratei de conversie.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...