All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 15 iulie | 2020

Aushopping Satu Mare a inaugurat primul hub comunitar din oraș

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare își extinde oferta comercială cu cinematograful Cinema One Laserplex, noua zonă de food-court și Cartier Hub, primul spațiu comunitar din Satu Mare.

În urmă cu două luni a fost inaugurat primul magazin Decathlon din nord-vestul României și magazinul de mobilă Casa Rusu.

Cinema One Laserplex la al doilea cinematograf din România

Brandul românesc Cinema One Laserplex deschide cel de-al doilea cinematograf din România în Aushopping Satu Mare, după cel lansat în anul 2015 la Coresi Shopping Resort. Cu o suprafață de 2300 mp, Cinema One Laserplex din Aushopping Satu Mare dispune de 5 săli de proiecție cu dotări ultra moderne, peste 1000 de locuri și tehnologie de ultimă generație.

- PUBLICITATE -

LASER RGB este tehnologia revoluționară pe care Cinema One Laserplex a implementat-o la cinematograful din Aushopping Satu Mare, prin intermediul căreia sunt reproduse cele mai strălucitoare imagini cinematografice.

Odată cu inaugurarea cinematografului, Aushopping Satu Mare deschide și noua zonă de food court, precum și Cartier Hub, primul spațiu comunitar din oraș, ca parte a inițiativei Ceetrus România de animare a centrelor comerciale.

Cartier Hub în food-court

Cartier Hub din Satu Mare este primul concept de hub comunitar deschis într-un food-court și are scopul de a funcționa ca un loc de socializare, educație, creativitate, colaborare și antreprenoriat pentru comunitatea sătmăreană.

În plus, restaurantul Spartan, alături de Famous Cafe și punctul gastro Auchan aduc noutate în zona de food-court din Aushopping Satu Mare, unde, în curand se va deschide și restaurantul chinezesc Full Day.

Cu spațiile nou lansate, Aushopping Satu ajunge la o suprafață închiriabilă de 25.000 mp, în urma unei investiții totale de 11.5 milioane de euro.

- PUBLICITATE -