Aura Investments a finalizat prima fază din Green Hills

.

Aura Investments a finalizat construcţia primelor două blocuri din complexul Green Hills din Piatra Neamţ, în urma unei investiţii de aproximativ opt milioane de euro.


Locuinţele vor fi disponibile de săptămâna viitoare. Green Hills este situat în sudul oraşului, într-o zonă în plină dezvoltare, cu acces direct la mijloacele de transport în comun. Complexul se adresează persoanelor active, având acces direct la principalele căi spre centrul oraşului şi fiind în vecinătatea unei şcoli şi a unei grădiniţe.

De asemenea, pentru cei pasionaţi de iarnă, există şi o pârtie de schi chiar în imediata apropiere a ansamblului. Apartamentele din această fază se vând cu preţuri pornind de la 45.000 de euro. Cele mai scumpe locuinţe din complex au preţuri de 138.000 euro. Locuinţele, cu una, două, trei şi patru camere, au suprafeţe cuprinse între 45 metri pătraţi şi 135 metri pătraţi.

„Mulţi dintre clienţi au văzut aceste apartamente drept o oportunitate – preţurile sunt apropiate de cele ale apartamentelor vechi din oraş, dar oferă un confort pe care nu ai cum să îl găseşti în blocurile deja construite în Piatra Neamţ. Tocmai de aceea, ne aşteptăm ca acest complex să fie cel mai îndrăgit complex imobiliar din oraş. În momentul în care încheiem vânzarea tuturor locuinţelor, iniţiem construcţia fazei a doua” , a declarat în comunicatul de presă Asaf Ravid, Country Manager Aura Investments.

Ansamblul Green Hills se întinde pe o suprafaţă de peste 6.300 mp şi este format din patru blocuri cu câte 10 etaje. La final, proiectul va avea 232 de apartamente cu una până la patru camere şi penthouse.

Aura Europe S.A. este un dezvoltator imobiliar cu sediul la Luxemburg. Compania deţine operaţiuni în ţări precum România, Ungaria, Kazahstan, Ucraina. Aura Europe are în România proiecte imobiliare care la finalizare vor însuma aproximativ 3.000 apartamente.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...