Audi și Porsche, mărcile de mașini care au cel mai des kilometrajul dat înapoi

Din topul celor 20 de modele de mașini din România cu odometrul dat înapoi cel mai frecvent, cinci sunt produse de Audi

Audi A8 este mașina din România al cărei kilometraj este cel mai frecvent dat înapoi, cu unul din șase modele (16,25%) verificate pe carVertical având kilometrajul modificat.

Urmează modelele Porsche Cayenne (15,55% din total având kilometrajul modificat), Audi A7 (15,05%), Porsche Panamera (14,78%) și Volkswagen Phaeton (13,27%).

La polul opus, Audi A5 este mașina al cărei odometrul este cel mai rar modificat fraudulos, cu o cotă de 7,17%, ceea ce înseamnă că este de două ori mai riscant să cumperi un Audi A8 decât un A5.

Urmează modelele Mercedes-Benz E-Class (7,61%), Volkswagen Amarok (7,73%), Mercedes-Benz CLS-Class (7,76%) și Volkswagen Touareg (7,77%), printre vehiculele al căror kilometraj este cel mai rar dat înapoi.

Un procent de 7,82% dintre toate mașinile verificate pe carVertical în România au avut odometrul falsificat, iar valoarea medie cu care contoarele de parcurs au fost date înapoi a fost de peste 85.000 de kilometri

CITEȘTE ȘI: Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut la jumătate în ianuarie

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...