Auchan va îngheța prețurile la produsele alimentare

Auchan a decis să inghete preturile pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA la 9% (cu exceptia promotiilor), incepand cu 5 mai.
Acest lucru a fost anuntat de catre reprezentantul Auchan in cadrul sedintei de la Ministerul Agriculturii la care au participat autoritatile (Ministrul Agriculturii, Ministrul Finantelor, Presedintele Consiliului Concurentei, Presedintele ANPC, etc.), retailerii, asociatii ale producatorilor si intreaga mass-media.
„Pe parcursul ultimilor ani, Auchan a solicitat in repetate randuri in intalnirile cu autoritatile statului, fie in nume propriu, fie in calitate de membru AMRCR, reducerea TVA in avantajul puterii de cumparare a romanilor. Am salutat decizia Guvernului de a reduce TVA, ea a venit exact in directia solicitarilor si in deplin acord cu misiunea Auchan de a imbunatati puterea de cumparare si calitatea vietii clientilor, oferindu-le cele mai mici preturi si cele mai bune produse si servicii, iar in acest context, cu atat mai mult ne grabim sa oferim 100% reducerea TVA clientilor nostri. Este prioritatea noastra sa reducem si mai mult preturile, in avantajul tuturor romanilor.” Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan
Aceasta inghetare a preturilor va avea loc pe perioada mai (inainte de reducerea de TVA), respectiv iunie (dupa reducerea de TVA, pentru preturile deja reduse) pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA si nu include promotiile sau alte reduceri de preturi.
- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...