Auchan va deschide un magazin de 2.600 mp în faza a doua a proiectului U Center

Noul concept de magazin va comercializa peste 11.000 de produse

Auchan închiriază 2.600 de metri pătrați la parterul fazei a doua a proiectului de birouri U Center din zona Tineretului, București, într-o zonă a clădirii dedicată pentru spații de retail.

Auchan U Center va fi un concept de supermarket de mari dimensiuni, cu o gamă de peste 11.000 de articole, de la produse proaspete, alimente de bază, specialități, dar și o multitudine de produse nealimentare.

Lucrările de construcție la a doua fază a U Center, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 metri pătrați, au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 și vor fi finalizate în al treilea trimestru al acestui an.

Prima fază a proiectului office U Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021 și este închiriată integral de clienți precum Booking, Endava, Lensa, Up, BT și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Anterior vânzării, prima fază a proiectului a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health & Safety.

În februarie 2023 a obținut și certificarea WELL Platinum cu scorul 91, cel mai mare înregistrat în România, la momentul acordării, pentru acest tip de certificare.

Proiectul este dezvoltat de Forte Partners care a mai ridicat și clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, The Bridge, Millo Offices, Tandem sau proiectele rezidențiale Londra 27 și Aviației Park.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Forte Partners obține 12 milioane euro pentru Aviației Park

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...