Auchan va deschide magazine în benzinării Petrom din 250 de localități

Vor fi inaugurate 400 de magazine MyAuchan în toată rețeaua Petrom

Zona de magazin existentă în cadrul stațiilor de distribuție carburanți Petrom din peste 250 de localități va fi reamenajată pentru comerțul de proximitate sub brandul MyAuchan.

În funcție de suprafața stației, pe rafturi se vor găsi până la 2.500 de produse dintr-o gamă variată: de la produse alimentare, inclusiv produse proaspete, fructe și legume, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Stațiile Petrom vor intra într-un amplu proces de modernizare care, pe lângă amenajarea de magazine MyAuchan, include înlocuirea elementelor de identitate vizuală, precum și lucrări exterioare în zona pompelor și în cea a serviciilor adiacente (spălătoria de mașini, alimentarea cu GPL).

Remodelările magazinelor sunt programate să fie realizate pe parcursul următorilor ani.

În plus, în cadrul a cinci stații-pilot de distribuție, se vor crea culoare rapide, respectiv pompe la care se poate achita direct, cu cardul sau cu telefonul mobil.

La finalul lui 2019, OMV Petrom și Auchan Retail România aveau deschise 17 magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție Petrom.

Cooperarea dintre OMV Petrom și Auchan Retail România a început în anul 2017.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...