Auchan Sibiu a modernizat și extins raioanele nealimentare

Auchan Sibiu, a redeschis astăzi, 5 septembrie, zona de produse nealimentare modernizată complet.

Acest lucru a dus la extinderea gamei de produse si a repozitionat raioanele in avantajul clientilor in cadrul aceluiasi concept – toate preturile mici zi de zi si un confort excelent la cumparare.

Pe o suprafata neta de vanzare de peste 6.000 de mp, Auchan Sibiu a remodelat zonele nealimentare din magazin pentru a oferi si mai multe produse adaptate nevoilor clientilor si un confort sporit la cumparaturi. Raioanele care au fost modernizate si repozitionate in magazin sunt: tehnologie, IT si comunicare, electronice si electrocasnice, menaj, textile, parfumerie si cel de produse pentru animelele de companie.

Raionul produselor de tehnologie, electronice si electrocasnice a fost repozitionat la intrarea nealimentara din magazin pentru a oferi clientilor acces mai rapid la ultimele noutati in materie de produse de inovatie: telefoane mobile, laptopuri, produse de comunicare, electronice si electrocasnice.

Raionul produselor de menaj de asemenea a fost repozitionat si aduce noutati in gamele de textile de casa, accesorii de bucatarie, articole de gatit.

Raionul de textile a fost extins ca suprafata de vanzare cu peste 20% si repozitionat in cadrul magazinului iar gama de produse a fost regrupata in universuri pentru bebelusi, copii, dama si barbati. Universul textile ofera moda la preturi mici zi de zi pentru peste 2000 de articole iar pentru sezonul colectiei de toamna care a inceput, clientii regasesc tot ce au nevoie pentru noul an scolar dar si noutatile in materie de tendinte in moda.

Doamnele si domnisoarele se pot bucura de o parfumerie noua, extinsa si cu noi game de produse. Categoriile frumusete, intretinere par, igiena intima si parafarmacie au fost marite iar gama de peste 3000 de articole satisface cerintele femeii moderne de astazi.

Zona dedicata produselor pentru animalele de companie a fost regrupata si extinsa si ofera o gama specializata de mancare, accesorii, jucarii pentru catei, pisici, papagali si alte animale.

In plus, pentru a surprinde in fiecare zi clientii, Auchan Sibiu le propune multiple actiuni comerciale inovante si atractive, targuri si evenimente, degustari , oferte sezoniere, care consolideaza si mai mult identitatea si unicitatea comertului Auchan.

Am remodelat complet zona de produse nealimentare oferind game marite de produse si cele mai bune preturi pentru a crea un magazin Auchan care raspunde cat mai bine nevoilor familiilor, dar si pentru a imbunatati, prin preturile practicate, puterea de cumparare a clientilor. Hipermarketul Auchan Sibiu  isi doreste sa fie specialistul alimentar de referinta,  prin gamele alimentare largi, prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale si prin targurile si actiunile comerciale inovante.“, a declarat Constantin Buznea, Director Hipermarket Auchan Sibiu.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...