Auchan și Foodpanda extind la nivel național livrarea rapidă la domiciliu

Auchan extinde la nivel național colaborarea cu platforma de comenzi și livrări rapide Foodpanda.

Foodpanda va livra în maximum 60 de minute la domiciliul clienților comenzile de produse din toate cele 33 de hipermarketuri Auchan din țară.

Serviciul este valabil București, Timișoara, Târgu Mureș, Sibiu, Satu Mare, Ploiești, Pitești, Oradea, Galați, Deva, Constanța, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Brașov, Iași, Suceava și Craiova.

În București, utilizatorii vor putea comanda din toate cele opt hipermarketuri Auchan Berceni, Cotroceni, Crângași, Drumul Taberei, Militari, Pallady, Titan și Vitan.

Utilizatorii Foodpanda vor putea alege din 4000 de produse alimentare și nealimentare comercializate de Auchan, inclusiv produse din gama proprie, accesând secțiunea Shops / Magazine din platformă.

Foodpanda va livra produsele solicitate într-o perioadă de maximum 60 minute de la momentul plasării comenzii în aplicație, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei.

Intervalul orar în care se pot efectua comenzile va fi similar programului de funcționare al hipermarketurilor Auchan, între orele 8:30 și 21:00, cu posibilitate de prelungire în momentul ridicării restricțiilor de circulație.

De asemenea, începând cu 15 februarie, timp de două săptămâni, utilizatorii foodpanda vor beneficia de livrare gratuită pentru comenzile de produse din oferta Auchan.

- publicitate -