Auchan și Altex lansează un proiect pilot în premieră pe piața de retail

Auchan și Altex demarează un proiect pilot în care zona electro-IT se transformă într-un concept shop-in-shop unde Altex aduce produse și servicii electro-IT pentru clienții hipermarketului și pentru locuitorii din zonă interesați de tehnologie și de produsele de profil.

Acest proiect pilot va facilita accesul clienților Auchan la o experiență de cumpărare completă prin intermediului unui nou concept de inside-store Altex integrat într-un hipermarket Auchan, concept care va fi testat, pentru început, în trei locații Auchan cu profiluri diferite: Galați, Ploiești și magazinul din București, Drumul Taberei.

„Suntem bucuroși să demarăm acest parteneriat cu Altex România printr-un proiect pilot shop-in-shop în 3 magazine și suntem convinși ca expertiza și leadership-ul Altex pe piața electro-IT ne vor ajuta să răspundem și mai bine nevoilor clienților Auchan, printr-o excelentă complementaritate a parcursului alimentar cu cel nealimentar”, declară Ionuț Ardeleanu Director, General Auchan România.

„Prin intermediul acestui proiect pilot vom oferi clienților o nouă experiență, beneficiind de expertiza consultanților Altex, care vor fi alături de clienți cu sfaturi și detalii despre produse, cu soluții adecvate stilului lor de viață și bugetului disponibil.”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Locațiile shop-in-shop Altex din magazinele Auchan vor fi redecorate și vor avea sortimentația de produse îmbogățită.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...