Auchan redeschide magazinul Real din Oradea

sursa foto: romania-insider.com
sursa foto: romania-insider.com

Auchan inaugurează pe 13 noiembrie la Oradea al treilea magazin remodelat sub marca proprie din seria celor 20 de magazine Real preluate de la Metro.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Oradea oferă locuitorilor o gamă de 40.000 produse.

În premieră pentru Oradea a fost dezvoltat în mod semnificativ sortimentul de produse maghiare, acestea fiind amplasate într-un raion dedicat, cu peste 300 de articole specifice care cu siguranță vor fi apreciate de toți – maghiari și români.

În domeniul nealimentar, Auchan Oradea a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România : “Auchan ajunge astăzi la Oradea și își propune să rămână pentru totdeauna aici, pentru a-și servi cât mai bine clienții. Hipermarketul Auchan Oradea își dorește să fie specialistul alimentar de referinţă, prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un Auchan special pentru orădeni, un magazin de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri.“

Accesul la Auchan Oradea, situat în Centrul Comercial Arcade, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii orașului graţie multiplelor modalități de transport în comun – inclusiv 3 linii de transport special la Auchan – cât și pentru toți cei care tranzitează zona către Arad sau pe centura orașului. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită cu 550 de locuri.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...