Auchan oferă în avans reducerea de TVA la 1000 de produse alimentare marcă proprie

Acțiunea de reducere integrală a TVA se desfăşoară între 21 şi 31 mai şi se realizează pentru peste 1000 de produse din categoriile: produse proaspete şi congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi nealcoolice, conserve şi alte produse de băcănie marca Auchan.

Auchan oferă echivalentul reducerii de TVA de la 24% la 9% pentru prețul de bază în afara promoției, ceea ce se concretizează într-o reducere finală de 12,1% a prețului de vânzare, în limita stocurilor disponibile.

Auchan a înghețat de la data de 5 mai prețul produselor alimentare non-alcoolice care fac obiectul scăderii TVA la 9%, cu excepția produselor aflate în promoție, a altor reduceri de prețuri şi în cazurile excepționale care pot să apară pentru produsele cu volatilitate ridicată a prețului de achiziție (fructe, legume, carne, peşte).

„Suntem foarte bucuroşi să putem oferi această reducere extraordinară la peste 1000 de produse alimentare, de calitate şi cu prețuri mici marca Auchan, care acoperă atât nevoile de bază cât şi cele de plăcere şi modernitate în domeniul alimentar. Astfel, timp de 11 zile toți românii din cele peste 18 oraşe în care Auchan este prezent se pot bucura în avans de echivalentul reducerii integrale a TVA, oferit ca reducere. Prin această măsură Auchan confirmă încă o dată în plus că protejează şi întăreşte puterea de cumpărare a românilor, aşa cum o face în fiecare zi prin politica de discount generalizat, cu toate prețurile mici.” Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan România.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...