Auchan mai deschide două hipermarketuri discount ATAC la Timișoara și Ploiești

Începând cu 6 iunie 2024, magazinele Auchan Discount Calea Șagului din Timișoara și Auchan Discount Ploiești au devenit ATAC Hiper Discount by Auchan.

Magazinele ATAC Hiper Discount oferă prețuri mici la scară generalizată, precum și un sistem de prețuri cu reducere în cascadă, pentru cantități mai mari, datorită optimizărilor de game și reducerii cheltuielilor de operare.

În cele două noi magazine ATAC Hiper Discount clienții au acces la peste 15.000 de produse, atât proaspete (brutărie, legume și fructe), cât și de băcănie, produse de curățenie, cosmetice, băuturi alcoolice, răcoritoare, etc.

Conceptul de hiper discount aduce un sortiment variat format din 60% produse alimentare și 40% nealimentare, atât mărci și produse românești, branduri internaționale consacrate, cât și produse marcă proprie.

Prețurile sunt reduse ca urmare a unor investiții anterioare ce au vizat reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice, precum și reducerea costurilor de transport și a investițiilor în decor și publicitate.

Totodată, în magazinele ATAC, retailerul aprovizionează și manipulează produsele la palet și bax, utilizând un mobilier adaptat și reduce consumabilele, ambalajele și spațiile de depozitare.

În fiecare dintre noile magazine, ambele cu o suprafață de peste 7.000 mp, activează peste 100 de angajați. Unitățile sunt deschise zilnic în intervalul 8:00-21:00.

Auchan are peste 430 de magazine în România, din care 30 de hipermarketuri clasice, 3 hipermarketuri Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go și aproape 400 de magazine MyAuchan.

CITEȘTE ȘI: KFC a deschis în Auchan Titan

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...