Auchan lansează Simply, magazinul de proximitate în franciză

În sectorul magazinelor alimentare de proximitate, Auchan se va „duela” cu Mega Image (Shop & Go), La Doi Pași, Profi și polonezii de la Froo

Auchan lansează programul de franciză pe segmentul de proximitate, dedicat antreprenorilor din comerțul alimentar. Primul magazin în franciză, Simply by Auchan, a fost inaugurat în Popești Leordeni, jud. Ilfov.

Cu o suprafață de peste 200 mp, magazinul Simply Popești-Leordeni este situat pe Drumul Fermei, nr. 53, în locul Caro Supermarket, a fost complet renovat, modernizat și vinde o gamă de peste 3.000 de produse.

Primul francizat Simply by Auchan, Alexandra Măgureanu, activează în comerț din 2012, magazinul din Popești Leordeni fiind o afacere de familie deschisă în 2013.

Magazinul Simply by Auchan este deschis zilnic în intervalul 6.30-22:00 și oferă clienților și o gamă de servicii utile, precum: reciclarea ambalajelor de băuturi cu simbolul SGR, dispozitiv pentru plata facturilor și bancomat.

Cum ajungi francizat Auchan

Pentru a fi eligibil, un potențial francizat trebuie să dețină un spațiu comercial, cu specific alimentar și cu o suprafață de vânzare cuprinsă între 60-200 mp.

În calitate de francizați, antreprenorii care operează un magazin Simply vor beneficia de suport operațional din partea Auchan, regândirea imaginii și layout-ului magazinului, acces la o platformă de comandă a produselor, suport pentru redeschidere și sprijin continuu în operarea magazinului.

De asemenea, francizații vor beneficia de un pachet de training ce conține informații operaționale despre universul Auchan, activitatea de comerț sub brandul Auchan și sistemul de franciză al retailerului.

CITEȘTE ȘI: Auchan Sibiu a modernizat și extins raioanele nealimentare

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...