Auchan lansează programul de fidelitate MyCLUB

Auchan lansează MyCLUB, un program de fidelitate tip club cu multiple avantaje pentru clienți.

Printre acestea se numără reduceri pe loc la cumpărături, bonusuri acumulate pe card, oferte personalizate și puncte de fidelitate.

Înscrierea în club se realizează prin intermediul unui card de fidelitate care poate fi obținut atât în format digital, din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro, cât și în format fizic, direct din magazine.

Programul MyCLUB este disponibil în hipermarketurile, supermarketurile Auchan și în magazinele de proximitate MyAuchan (cu excepția celor din Stațiile Petrom).

Cnm funcționează MyCLUB Auchan

Fiecare sesiune de cumpărături le aduce clienților 1 punct, indiferent dacă vin în magazine sau cumpără online.

Mai mult, la fiecare 10 lei cheltuiți la Auchan clienții primesc câte 1 punct suplimentar, indiferent de valoarea cumpărăturilor.

În funcție de punctele de fidelitate acumulate, Auchan oferă acces la beneficii suplimentare precum livrări gratuite, vouchere personalizate, invitații la diverse evenimente.

Deasemenea, în MyCLUB Auchan clienții pot opta să primească oferte personalizate, în funcție de obiceiurile lor de achiziție și de preferințele de consum.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...