Auchan Berceni se deschide în 13 februarie

sursa foto: romania-insider.com
sursa foto: romania-insider.com

Auchan inaugurează pe 13 februarie la București al șaselea magazin din oras si al unsprezecelea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.500 de mp, noul hipermarket Auchan Berceni oferă o gamă completă de peste 50.000 produse, alimentare și nealimentare.
Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Berceni a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.
În domeniul nealimentar, Auchan Berceni a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universul ElectroAuchan- concept de electrocasnice ieftine, dar și zonele destinate întreținerii şi echiparii casei, respectiv pentru petrecerea timpului liber, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.
Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România :
Prin deschiderea celui de-al șaselea hipermarket Auchan din București, în sudul orașului, aducem mai aproape de toți locuitorii capitalei diferența Auchan: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și toate prețurile mici în permanență. 
Auchan Berceni este un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, cu angajați profesioniști și pregatiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze.
Accesul la Auchan Berceni, situat în Centrul Comercial Arcade Berceni, este unul simplu şi rapid atât pentru locuitorii din oraş dar şi pentru cei care tranzitează zona, graţie transportului în comun. Va informăm cu aceasta ocazie, că au fost înființate 4 linii de microbuze gratuite pentru clienți care funcționează pe parcursul întregului program de funcționare a magazinului: zilnic 8-22 şi care acoperă întregul cartier Berceni. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 700 de locuri.
- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...