Auchan anunță că își va continua activitatea în Rusia

Retailerul francez Auchan își va continua activitatea în Rusia, deoarece compania „operează în interesul civililor”, a declarat CEO-ul Yves Claude pentru Le Journal du Dimanche.

„Este inutil să incităm oamenii unii împotriva altora”, a spus Yves Claude. „Cel mai important lucru pentru noi este să ne păstrăm angajații și să continuăm să hrănim populațiile din aceste două țări”.

În Rusia, Auchan are peste 30.000 de angajați. Și Leroy Merlin sau Decathlon, retaileri ce fac parte tot din grupul Mulliez își continuă activitatea în Rusia.

Pe de altă parte, băncile franțuzești BNP Paribas și Crédit Agricole au anunțat că își vor înceta operațiunile în această țară. Société Générale nu a făcut încă vreun anunț în acest sens.

Pe 23 martie, președintele ucrainean Zelensky a spus în mesajul său video către Parlamentul francez că toate companiile franceze care lucrează în Rusia ar trebui să își înceteze activitățile.

CITEȘTE ȘI: McDonald’s închide temporar toate restaurantele din Rusia

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...