Auchan aduce 2.500 de articole pentru începutul noului an școlar

Până pe 22 septembrie, în magazinele Auchan, precum și pe auchan.ro, se vor regăsi peste 2.500 de articole necesare pentru debutul noului an școlar.

Auchan aduce în magazine și noi colecții de textile pentru școlari, atât uniforme școlare, cât și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte din brandul propriu, INEXTENSO, dar și licențe precum Minions, Frozen, My Little Pony, Batman și Superman.

Instrumente de scris realizate din plastic reciclat

Auchan introduce în magazine o gamă proprie de instrumente de scris realizate din plastic reciclat. Astfel, prin reciclarea unui recipient din plastic de 1,5l se obține un set de 4 pixuri.

Pe lângă pixuri, gama de produse reciclate mai include și markere de colorat, evidențiatoare și creioane mecanice.  

Printre noutățile din acest sezon se numără și gama Chicky, o colecție de articole pentru orele creative ale pre-școlarilor.

Auchan continuă campania „Rechizite în dar”

Auchan, împreună cu Crucea Roșie Română, relansează campania de donații Rechizite în dar.

Clienții Auchan sunt îndemnați să achiziționeze și să doneze rechizite în zonele special amenajate din magazine, necesar ce va fi ulterior completat de Auchan și partenerii săi, iar în final distribuite de către Crucea Roșie în 18 județe din țară.

Reduceri de până la 20% în aces week-end

Auchan oferă în perioada 21-23 august reduceri de până la 20% la peste 1.000 de produse pentru școală – ghiozdane, genți, serviete, instrumente de scris și desenat.

Reducerile sunt disponibile în toate hipermarketurile Auchan din țară, precum și pe auchan.ro.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...