Auchan a remodelat Real Deva

sursa foto: romania-insider.com
sursa foto: romania-insider.com

Auchan a deschis la Deva cel de-al 27-lea hipermarket din România.

Auchan Deva a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.
În domeniul nealimentar, Auchan Deva a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine, dar și universul animalier, în care vor găsi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie, la prețuri mici.
Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan România:
Suntem bucuroși să inaugurăm primul magazin din Deva și al 27-lea magazin Auchan din România și să aducem diferența Auchan aproape de toți hunedorenii: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și, mai ales, conceptul de discount generalizat Auchan: prețuri mici la toate produsele, zi de zi.
Auchan Deva a fost remodelat complet, fiind transformat într-un timp record intr-un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, colorat, luminos, cu angajați profesioniști și pregătiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze.
Accesul la hipermarket, situat în Centrul Comercial Galeria Deva, este unul simplu şi rapid.
Auchan a pastrat sistemul de transport gratuit zilnic pentru clienții care locuiesc in Deva (Traseul 1: Auchan Deva – Gară ; Traseul 2: Auchan Deva – Micro 15) .
- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...