Auchan a finalizat procesul de remodelare pentru magazinul din Brașov

sursa foto: romania-insider.com
sursa foto: romania-insider.com

Auchan deschide vineri, 8 noiembrie, la Braşov, al doilea magazin Real remodelat.

Galeria comercială Auchan a cunoscut și ea o profundă modernizare. Centrul Comercial Auchan Brașov asigură clienților o gamă largă de servicii de care au nevoie în fiecare zi: presă, farmacie, telefonie și internet, asigurări, cadouri, agenție de voiaj, optică, florărie și restaurante. Nu în ultimul rând parcările au primit și ele o nouă față și au fost optimizate din punct de vedere al fluxurilor.
Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan City Brașov oferă locuitorilor o gamă de 40.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan City Brașov a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.
În domeniul nealimentar, Auchan City Brașov a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăți, prin prețurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.
Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România :
Auchan ajunge acum la Braşov și își propune să rămână pentru totdeauna aici, pentru a-și servi cât mai bine clienții. Hipermarketul Auchan City Brașov își dorește să fie specialistul alimentar de referinţă, prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un Auchan City special pentru locuitorii Brașovului, un magazin de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri.
Accesul la Auchan City Brașov, situat în Centrul Comercial Auchan Eliana, este unul simplu şi rapid atât pentru locuitorii din oraş dar şi pentru cei care tranzitează zona către munte, graţie multiplelor modalități de transport în comun. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 600 de locuri, din care 300 de locuri în parcarea subterană.
- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...