Au început vânzările pentru ansamblul Pleiades Residence Ploiești

Au demarat vânzările pentru Pleiades Residence, ansamblul rezidențial dezvoltat de Prime Kapital lângă noul Prahova Value Centre.

Ansamblul va cuprinde șapte clădiri rezidențiale de dimensiuni medii, proiectate de biroul de arhitectură ADNBA.

În Pleiades Residence echipa de arhitecți va dezvolta o zonă pietonală cu copertină care va conecta cele clădirile într-un mod organic.

Fiecare apartament va avea o grădină dedicată, o terasă sau un balcon, cu vedere la spațiile verzi din complex.

Toate apartamentele sunt dispuse astfel încât permit un aport ridicat de lumină naturală pe tot parcursul zilei, cu spații interioare compartimentate eficient și ferestre mari.

Pleiades Residence este un proiect unic în Ploiești. Amploarea proiectului, împreună cu Prahova Value Centre, ne asigură că putem crea un nou hub urban, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital

Pleiades Residence, aplică standardul nZEB (Nearly Zero Energy Building – clădiri cu consum de energie aproape zero), caracterizat prin performanță energetică ridicată.

Prime Kapital implementează în ansamblurile sale rezidențiale un concept car-free cu 50% din suprafata terenului alocată parcurilor, aleilor, zonelor de joacă.

Componenta de retail a planului de regenerare urbană a zonei, Prahova Value Centre, cu o suprafață totală construită de 25.200 mp, s-a deschis astăzi, 3 decembrie.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...