Au început vânzările în ansamblul Vivalia Soarelui Timișoara

Începând cu octombrie 2015, în Timișoara, s-a lansat noua generație de apartamente Vivalia.

Noul ansamblu rezidențial Vivalia se construiește în zona Soarelui, pe Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 190, vis-a-vis de Lidl.

Zona prezintă o serie de argumente pertinente care îl recomandă ca alternativă rezidențială: beneficiază de linii de transport public, dar și de facilități educaționale și de servicii medicale. Spitalul Județean este foarte aproape, iar tot la o distanță redusă se regăsesc o serie de supermarketuri. De asemenea, în zonă se găsesc și instituții de învățământ și grădinițe. Nu este de neglijat nici apropierea de Calea Buziașului, unde se află sediile unor importante companii multinaționale recunoscute ca angajatori de top pe piața locurilor de muncă din Timișoara. Totodată, zona complexului universitar și centrul orașului sunt la doar câteva minute de mers cu mașina.

În Vivalia Soarelui sunt disponibile apartamente cu 2 și 3 camere , toate finisate la cheie, compartimentate optim cu accent pe living și bucătărie, spații interioare bine organizate, dormitoare confortabile și balcoane spațioase. Construcția și compartimentările sunt realizate exclusiv din cărămidă, iar interioarele dotate cu centrale termice proprii, radiatoare din oțel, aer condiționat, obiecte sanitare, video interfon, ferestre PVC cu 3 sticle și profil solbanc, gresie, faianță, parchet, uși, toate alese dintre cele mai calitative sortimente.

De asemenea, ansamblul este prevăzut și cu parcări subterane și supraterane, parcări pentru biciclete și boxe de depozitare, spații verzi perimetrale și spațiu de joacă pentru copii.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....