Au început lucrările la extensia City Park Mall Constanța

Fondul sud-african de investitii NEPI (New Europe Property Investments) a inceput lucrarile la extensia mall-ului City Park Mall Constanta.

Planul de extensie se va desfasura in doua etape, in luna iunie fiind programata deschiderea skylevel-ului cu multiplexul Cinema City si restaurante. Autorizatiile pentru demararea etapei a doua de dezvoltare au fost obtinute, iar noua aripa este deja in lucru. Termenul stabilit pentru deschiderea acesteia este luna decembrie a acestui an.

In luna iunie, punctul de atractie al centrului comercial City Park Mall Constanta va fi reprezentat de multiplex-ul dezvoltat de Cinema City. Noul cinema va dispune de 10 sali digitale performante, dintre care o sala echipata cu tehnologia 4Dx. Aceasta tehnologie permite activarea tuturor celor 5 simturi cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile si a efectelor speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran. In timpul vizionarii unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simti din plin vantul, ceata, fulgerele, baloanele de sapun, ploaia si mirosurile.

Multiplexul Cinema City va avea o suprafata aproximativa de 2.400 mp si va putea gazdui in jur de 1.700 de spectatori in acelasi timp. Pe acelasi nivel cu multiplexul, va fi amenajata o zona de restaurante cu specific international si fast-food-uri care va veni in completarea zonei de food court existente.

Din decembrie, cu ocazia finalizarii celei de a doua etape de dezvoltare, constantenii vor avea la dispozitie mai multe branduri internationale de fashion, majoritatea parteneri NEPI prezenti si in celelalte mall-uri din tara. De asemenea, vizitatorii se vor putea antrena intr-o noua sala de fitness World Class.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...