Au inceput lucrarile la Cortina Residence

Ansamblu rezidential Cortina Residence din apropierea aeroportului Baneasa incepe sa prinda forma. Constructorii si arhitectii si-au finalizat planurile si au inceput lucrarile la unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Bucuresti. 


Complexul a fost in insolventa, dar a fost achizitionat in urma unei licitatii de catre dezvoltatorul actual. Arhitectura cladirii este realizata de renumita firma WESTFOURTH, de proiectarea structurii s-a ocupat POP & ASOCIATII, ia de lucrarile de constructie sunt asigurate de firma CONSAL.

Unica in Romania, Cortina Residence va avea o fatada produsa de Agrob Buchtal, cu proprietati deosebite prin faptul ca dioxidul de titan, cu care este tratata fatada, este un fotocatalizator care aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii acestora confera placilor o serie de caracteristici.

In primul rand, sub influenta luminii, placile tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschi si licheni, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi. Acest mecanism este asemanator cu cel al fotosintezei, astfel ca 1000 m2 de ceramica tratata cu dioxid de titan echivaleaza, ca putere de purificare a aerului, cu sapte zeci de arbori.

Cortina Residence va avea o suprafata de 12.000 mp de fatada produsa cu tehnologia ce implica dioxidul de titan, astfel incat echivalentul in producerea oxigenului activ o reprezinta un parc de 2 ha.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...