Au inceput livrarile apartamentelor din Privilegio Brasov

sursa foto: rezidentialex.ro

Grupul spaniol Volumetric a anunţat că a început livrările apartamentelor din proiectul rezidenţial Privilegio Braşov, iar primii clienţi se pot muta în noile locuinţe.

Totodată, compania premiază încrederea pe care clienţii au acordat-o proiectului şi primul cumpărător din Privilegio, care a semnat precontratul încă din 2009, a primit un cadou de casă nouă o iconiţă sfinţită şi va fi scutit de plata întreţinerii locuinţei pentru o perioadă de 2 ani.

“Ţinem să mulţumim tuturor clienţilor care au cumpărat locuinţe în Privilegio încă din fazele de proiect sau construcţie. Am demarat acest prim proiect în România cu gândul că vom vinde apartamentele după finalizare, însă încrederea acordată de braşoveni ne-a făcut să ne depăşim aşteptările şi să avem deja 35 de locuinţe contractate”, a declarat Jorge Sans Domenech, Preşedintele Volumetric.

“Credem în fiabilitatea soluţiilor de construcţie oferite de noi pentru ridicarea proiectului Privilegio Braşov. Am respectat toate nevoile de confort şi de siguranţă ale viitorilor locatari, împletind soluţiile tehnice cu cele estetice, specifice unui adevărăt cămin. Nu în ultimul rând, dincolo de respectarea standardelor europene în vigoare din punct de vedere tehnic, ne-am concentrat atenţia pe oferirea unor locuinţe economice, clasificate în clasa A de energie. ”, a subliniat Dorian Radu, presedintele Virom Internaţional.

Proiectul Privilegio Braşov cuprinde 156 de apartamente împărţite pe 36 de tipuri, cu garsoniere, apartamente de două, trei şi 4 camere şi penthouse-uri.

Viitorii locatari ai proiectului rezidenţial vor beneficia de 156 de locuri de parcare în subsolul blocului, boxe de depozitare, spaţii comerciale la parter, dar şi o curte interioară cu spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii. Grupul a investit în total circa 25 milioane EUR în proiect.

Compania a vândut 35 de unităţi locative în faza de proiect sau de construcţie.

“Deşi piaţa rezidenţială locală este încă greu încercată, interesul pe care clienţii îl manifestă pentru locuinţele din Privilegio ne îndreptăţeste să vedem o majorare a numărului de contracte semnate în perioada imediat următoare. Avem deja tipuri de apartamente care sunt în curs de epuizare.”, a declarat Dan Fleşariu, directorul general al Volumetric România.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...