Au fost vândute toate apartamentele din Copou Bellevue

Ansamblul rezidențial Copou Bellevue din Iași, deținut de dezvoltatorul imobiliar Adama, anunță vânzarea integrală a apartementelor din faza trei de construcție.

După ce anul trecut în septembrie lucrările de construcție pentru ultima fază de dezvoltare din cadrul Copou Bellevue au fost finalizate, ansamblul rezidențial începe toamna cu epuizarea stoculuide apartamente. De altfel, proiectul s-a bucurat de un real succes, 75% dintre unități fiind vândute încă din faza de construcție.

Ultimele apartamente vândute sunt apartamentele de 3 camere, Fin de Siécle, amplasate la etajul al cincilea, noii proprietari beneficiind, pe lângă finisaje de top, și de o priveliște deosebită asupra Iașiului. Unitățile au o suprafață utilă de 90,5 mp, având inclusă și o terasă generoasă.

Copou Bellevue numără 170 de locuințe premium, amplasate în patru clădiri diferite. Ultima fază de dezvoltare cuprinde o construcție de 5 etaje și 50 de unități, investiția totală pentru această etapă fiind de 1,7 milioane euro, alocată exclusiv din fondurile companiei. Această etapă din Copou Bellevue este compusă dintr-o selecție deosebită de tipuri de apartamente, de la studiouri duble, la apartamente de două și trei camere, precum și mini penthouse-uri.

Ansamblul rezidențial dezvoltat de Adama în Iași s-a bucurat din nou recent de recunoaștere internațională, câștigând distincția Highly Commended la categoria Residential Development în cadrul premiilor International Property Awards, concurând alături de proiecte din alte 30 de țări.

Premiile pentru etapa europeană a competiției, European Property Awards Summit, au fost decernate anul acesta în cadrul evenimentului desfășurat la Londra, pe data de 22 septembrie 2015. În fiecare an, evenimentul devine locul de întâlnire al celor mai importanți jucători europeni din real estate – dezvoltatori de top, arhitecți, designeri de interior sau brokeri imobiliari, pe lângă gala de decernare a premiilor, în cadrul European Property Awards Summit fiind organizate workshop-uri și mese rotunde pe teme actuale din piața imobiliară.

„Sunt proiecte rezidențiale care se bucură de succes local și proiecte care depășesc această limită. Faptul că un ansamblu rezidențial de dimensiuni medii, dezvoltat în alt oraș decât Bucureștiul nu doar că a beneficiat de rezultate de top în vânzări, ci a obținut și recunoaștere internațională, garantează calitatea la care este realizat”, declară Laszlo Csiki, CEO Adama Group. 

Distincția Highly Commended nu este singura obținută de Copou Bellevue. La începutul lui 2015, proiectul a fost declarat cel mai bun ansamblu rezidențial din România la competiția regională SEE Real Estate Awards. În plus, este al treilea an consecutiv în care compania se înscrie pe lista câștigătorilor International Property Awards, după ce în 2013, Evocasa Selecta a intrat în top, iar în 2014, Edenia Titan.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...