Au demarat lucrările la Shopping City Piatra Neamţ

New Europe Property Investments (NEPI) anunţă demararea lucrărilor pentru cel mai modern centru comercial din zona de nord- est a României, Shopping City Piatra Neamţ, programat să fie inaugurat la finalul anului 2016.

La doar o saptamană de la lansarea oficială a proiectului, dezvoltatorul comunică un interes major al brandurilor de prestigiu internațional și național de a fi prezente pe galeria noului mall, în prezent aproximativ 80% dintre spații au contractele de închiriere semnate sau sunt în curs de semnare. C&A, CCC, Pepco, Intersport, Benvenuti, Kendra, Orsay, Sensiblu și Zoo Center sunt printre primii care și-au anunțat prezența în Shopping City Piatra Neamț.

Noul centrul comercial  va găzdui primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, cu şase săli în care clienții mall-ului vor putea alege sa vizioneze unele dintre cele mai noi blockbustere la o calitate desăvârșită, 2D şi 3D.

Cu o suprafaţă totală construită de 33.000 mp, Shopping City Piatra Neamţ, un proiect dezvoltat 100% de NEPI, îşi va aştepta clienţii cu opţiuni variate de cumpărături și distracție, o zonă generoasă de fast food și restaurante şi multe alte modalităţi de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

Investiția NEPI din Piatra Neamţ reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial regional, pentru că vom contribui consistent la dezvoltarea economică a regiunii de nord-est prin generarea directă și indirectă a sute de locuri de muncă și vom oferi locuitorilor, în premieră, opțiunea de a găsi tot ce au nevoie într-un singur loc, la cele mai înalte standarde de calitate, funcționalitate și accesibilitate. Și pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamț vom continua tradiția de colaborare și parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internațională, după rețeta de succes pe care am aplicat-o și în alte centre comerciale ale noastre din țară. În același timp, încurajăm și susținem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cei mai buni furnizori locali de servicii și bunuri.”, a afirmat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Un alt avantaj major pe care îl oferă centrul comercial, odată ce va fi finalizat, este oferirea unui plus de  atracție pentru turiștii care vor vizita Piatra Neamţ, pentru că aceștia vor avea în curând la dispoziție o ofertă completă de petrecere a timpului liber, de cumpărături și de distracție. Ne dorim ca împreună cu autoritățile să ajungem să exploatam la maximum potențialul turistic al zonei.

Odată cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamţ va aduce și primul hypermarket Carrefour din regiune. Cu circa 250 de angajați care vor fi implicați în activități comerciale, dar vor lucra și în laboratoarele proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie și pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanți angajatori din oraș. În plus, multitudinea de aproximativ  50.000 de articole, ce vor fi expuse pe suprafața de vânzare a magazinului de aproximativ 7500 de mp, va putea satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi ale locuitorilor din zonă.

Suntem foarte mândri că vom avea primul hypermarket din județul Neamț, unde mai suntem prezenți și printr-un supermarket. Astfel, vom aduce locuitorilor din regiune un  magazin modern, atractiv și spațios, concept îmbinat cu cele mai bune produse și servicii, oferite de o echipă capabilă, ambițioasă și energetică ce va garanta calitate ridicată la cele mai mici prețuri.” a spus Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Shopping City Piatra Neamţ, date cheie

  • Centrul comercial este construit pe un teren de 7 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale, va avea o suprafață închiriabilă de 28.000 metri pătrați;
  • Va oferi o parcare generoasă și acces direct către zona de cinema – distracție – fitness – food court
  • Deservește 86.000 de locuitori ai orașului Neamț și 000 de persoane aflate la 45 de minute distanță
  • Pentru integrarea armonioasă în comunitatea din Piatra Neamț a proiectului, dezvoltatorul a luat în considerare construirea a două sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul în zonele Decebal și Bistriței.
- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...